Je missie vinden of info over de complimentenmachine? klik hier

buttonmachine
Letten op betekenisvol toeval hielp mij met de vraag ‘wat ik hier kom doen’. Eerst kwam ik veel toeval tegen dat raakte aan het pad van mijn overgrootopa.

Ik bestelde een buttonmachine en haalde die op bij het cafe aan de overkant, toen ik opeens herinnerde dat ik ook al buttons maakte toen ik acht was. Toen ik het handvat van de buttonmachine bekeek viel me iets op. Zie het plaatje links. Deze buttonmachine komt ergens uit diep Zuid Duitsland. Het rubberen handvat is eigenlijk voor fietssturen en werd gemaakt in een Vredestein fabriek in mijn geboortestad Enschede. Daar werkten mijn beide Opa’s. Van die goeroe’s zeggen wel eens dat je je bestemming -hetgeen dat je hier komt doen- kan aflezen uit toevalligheden. Ik twijfel er wel eens aan met mijn ingenieursdiploma, maar het moet wel waar zijn.

 

spoor

Vind je ons Goedbezig? Laat het anderen weten!
Google+
http://goedbezig.eu/ultiem-goedbezig-wat-mijn-doel/
Twitter
LinkedIn
Google+
http://goedbezig.eu/ultiem-goedbezig-wat-mijn-doel
Twitter
LinkedIn